Nieuws!

op de cover, okt ‘23

Hoe gaaf is dat! Supertrots om met mijn werk op de COVER te mogen staan van een bekend dierenartsenblad! 2 passies gecombineerd! 


Passe-partout,  sep '23

Indien je dit wenst kan ik een bijpassende UNIEKE passe-partout maken in alle soorten en maten. Een kunstwerkje op zich, wat helemaal past  in jouw huis en naar JOUW smaak is gemaakt! Ik werd geïnspireerd door de nieuwe woontrend voor 2024. Heerlijk modern jaren 70. Wat past daar beter bij dan kleur!


publieksprijs 'Dijk van Kunst en Cultuur 2023'

Publieksprijs, sep '23

Even een nieuwtje waar ik heel trots op ben:

Na maar liefst 400 stemmen mocht ik de PUBLIEKSPRIJS in ontvangst nemen. Een fantastische afsluiting van een geweldig mooie en gezellige dag tijdens  de kunstroute ‘DIJK VAN KUNST EN CULTUUR 2023 in Eemnes.


workshop bloemen aquarel

Nieuwe workshop, aug '23

Nieuwe workshop 'bloemen op handgeschept papier'. Tijden een heerlijke vakantie in de Franse Pyreneeën omgeven door bloemen kwam ik op het idee om op handgeschept papier te aquarelleren. Vakantiegangers om mij heen waren erg enthousiast en zo ontstond mijn nieuwe workshop. Hierin maak je kleine kunstwerkjes op handgeschept papier waar je heel blij van wordt! Klik op Workshops voor meer informatie.